Examen witte gordels – jeugd

Voor het einde van het nieuwe jaar organiseren we examens voor onze witte gordels. Onze nieuwelingen hebben hun eerste examen al doorstaan maar op 3 december is het de beurt aan de andere witte gordels. Examens voor de gekleurde gordels staan op de planning voor het voorjaar 2015!

Tussengraden: 18u tot 19u

Afhankelijk van het aantal strepen op de gordel verwachten we bepaalde kennis van het examen. Concreet verwachten we hoe dichter bij de zwarte streep hoe beter en completer kihon, kumite en kata moet zijn.
( de kinderen en jongeren die voor een bruine streep gaan moeten het compleet programma kunnen uitvoeren )

Kyu-graden: 19u tot 20u30 (nieuwe graden)

Voorwaarden:

  • kennis examenprogramma (praktijk & theorie)
  • voldoende trainingen
  • voldoende wachttijd
  • juiste regelmaat van trainingen
  • voldoende maturiteit
  • goedkeuring krijgen van Jeugdverantwoordelijke

We verwachten dat iedereen vanaf 9de kyu (vanaf een zwarte streep) zijn examenprogramma kent van A tot Z van boven tot onder, van links tot recht, vanbinnen en vanbuiten, …. Indien je het boekje niet meer kan terugvinden staan alle programma’s ook hier

Wat mee te brengen:

– Vergunningsboekje
– 5 euro voor examenbriefje
– Een nieuwe gordel kost ook 5 euro

Bij vragen kan je altijd bij Kristof terecht.

1979464_10152169735209300_1772660642_n