Lidgeld vernieuwen

Opnieuw staat een nieuw karateseizoen voor de deur en is het tijd om jullie jaarlijks lidgeld en verzekering te vernieuwen. Door wijzigingen binnen de overkoepelende federatie JKA is het systeem voor betaling van deverzekeringen gewijzigd. Iemand die reeds in het bezit is een verzekering, zal rechtstreeks geen vraag tot vernieuwing meer ontvangen van de federatie.

Alles dient via de clubs te gebeuren, waardoor elke club voor zijn leden hiervoor verantwoordelijk is. Op deze manier zijn we dan ook genoodzaakt voor iedereen zowel verzekering als lidgeld te laten betalen aan de club. Dit zoals het vooraf gebeurde bij de aansluiting van nieuwe leden.

Gelieve het bedrag van het lidgeld en verzekering, op onderstaand rekeningnummer van Goshinkai Eeklo te storten. Dit tegen uiterlijk 15 september 2020, met vermelding van de naam voor wie het lidgeld bestemd is.

Rekeningnummer : BE74 001 5250638 07

Het lidgeld dekt de inschrijving bij de club voor een volledig seizoen tussen september en juni, inclusief alle vakanties.

        • jeugd (tem 12  jaar): €100 + 35 euro: 135 euro
      • volwassenen (+13 jarigen): €140 + 35 euro: 175 euro

Kortingen zijn zoals steeds voorzien voor meerdere clubleden uit hetzelfde gezin. Het oudste lid betaalt 100%, het 2de lid 75%, en vanaf het 3de lid 50%.

Schermafbeelding 2017-07-05 om 12.57.08

Bij vragen over het lidgeld kan je steeds terecht bij de jeugdverantwoordelijke of onze penningmeester.

Afhankelijk van je mutualiteit kan je ook genieten van een terugbetaling. Alle formulieren kan je hier terugvinden.