Prachtige resultaten op Dynamic Cup

Voor de eerste keer konden ook de pupillen en preminiemen deelnemen aan de Dynamic Cup te Herne, en ze zullen het geweten hebben. Met een bende gemotiveerde jonge gasten en vooral twee TOPcoachen (Laurens & Lies) hebben we alles gegeven. Zowel jong als iets ouder…

In de voormiddag was het de beurt aan de kinderen (pupillen tot miniemen) en na een paar knappe voorrondes mochten we zowel op het podium individueel als per ploeg:

1ste plaats kata pupillen: Laura
1ste plaats kumite pupillen: Laura
1ste plaats kumite preminiemen: Louka

1ste plaats kata ploeg preminiemen: Luna, Mathille & Louka
1ste plaats kumite ploeg preminiemen: Luna, Mathille & Louka
3de plaats kata ploeg preminiemen: Laura, Jelena & Falco

In namiddag mocht iedereen vanaf kadet meedoen. In kata hebben we ons zeker niet laten doen maar vooral in kumite konden we met een aantal mensen het podium opduiken. Jammer genoeg geen podium voor onze kata ploeg met Elien, Wouter & Tibo maar vooral een toffe ervaring. Met bijna geen training (of letterlijk geen voorbereiding) toch een knappe 5de plaats kata ploeg dankzij een juiste inzet en vooral ook een beetje stimulatie van de coachen.

Voor de eerste maal nam ook Sempai Ann Sophie deel en met groot succes. Een knap resultaat en als lesgeefster een voorbeeld van motivatie en inzet dat zich resulteert in deze twee knappe resultaten:

3de plaats kumite senioren dames
3de plaats kumite dames open

Elien & Kristof mochten ook op het podium na een lange reeks voorrondes, halve finales en finales vochten ze zich beiden in de medailles.

1ste plaats kumite heren open: Kristof
2de plaats kumite senioren heren: Kristof
3de plaats kumite kadetten meisjes: Elien

KORT SAMENGEVAT: een fantastische dag met knappe resultaten dankzij de inzet van iedereen: deelnemers, lesgevers, coachen, ouders, begeleiders, bestuur, … Een resultaat van de juist visie & inzet! Op naar de volgende!

Een leuk filmfragment waar je enkele van onze kinderen kan bewonderen op de lokale TV: klik hier

2014-11-02 13.14.26

IMG_0757