De tweede JOW van het seizoen

Beste ouders, karateka’s, … 

Het seizoen is goed begonnen. Het eerste examen zit erop en nu nodigen we je graag uit voor de tweede jeugdoefenwedstrijd van het seizoen. We hopen je vol enthousiasme te ontvangen op de JOW te Wachtebeke.
In bijlage voegen we graag ook het reglementenboekje toe. Daar kan je alle reglementen terugvinden maar ook alle adressen etc…

Datum : zaterdag 18 november

Adres :

Sporthal Puyenbroeck
Puyenbrug 1A
9185 Wachtebeke 

Een kleine briefing voor onze ouders: 

  1. OPROEP : we zoeken 2 schrijvers voor deze wedstrijd!! Een paar JOW wordt er ook verwacht dat we schrijven. Geen schrijvers = geen deelname. We hopen op jullie enthousiasme om er samen een toffe dag van te maken. Graag jullie spontane reactie.
  2. Verder willen wij vragen aan de ouders om samen plaats te nemen in de tribunes. Graag groeperen. Dit is goed voor de sfeer, voor het leuke applaus maar vooral ook een meerwaarde als wij als coach op zoek zijn naar een ouder. Dus voor de gezelligheid & het is ook praktisch.
  3. Wij vernemen van de organisatie dat er geen kantine aanwezig is wegens verbouwingen.

Wie kan Inschrijven :

Vanaf Pupil kan je deelnemen aan deze wedstrijd. Je kan inschrijven voor een jeugdoefenwedstrijd vanaf één jaar karate ervaring (mits voldoende kennis kata & kumite). Gelieve een mailtje te sturen ten laatste op vrijdag 17 november.

Startuur wedstrijd : 13u30 uur. (Let op: wijziging uur van 14u naar 13u30)
Aanwezig in de oefenruimte : 12u45

Wat heb je nodig :

  • rode en witte gordel. Rode gordel naamtekenen met alcoholstift om verlies te voorkomen (rode gordel is niet nodig voor pupillen, preminiemen)
  • geldige vergunning
  • warme trui voor over je kimono om je te verwarmen tijdens rustmomenten
  • een beetje (gezond) eten en drinken
  • wedstrijdmateriaal vanaf kadet (correcte vuistbeschermers en doorzichtig mondstuk)
Bij vragen, aarzel niet ons te contacteren.
Sven & Kristof
16804687_10154976050663536_1649097639_o