Kristof Vermeulen scoort Brons op EK karate 

In het laatste weekend van november nam Kristof deel aan het European Shotokan Karate Association (ESKA) kampioenschap. Als kapitein was Kristof één van de 17 belgen die ons land vertegenwoordigden in Servië. 
België deed het goed met 5 medailles op het EK. Meetjeslander Kristof Vermeulen nam hierbij brons mee naar huis in de discipline kumite senioren heren ploeg. Individueel bracht hij het er ook goed vanaf, net voor de laatste 8 verloor hij in een spannend gevecht. Een topprestatie om een goed seizoen af te sluiten.
Goshinkai Eeklo is fier op zijn jeugdverantwoordelijke die ondertussen al enkele jaren meedraait op internationaal niveau. Het ESKA kampioenschap in Servië was zijn 30ste internationaal kampioenschap in zijn carrière. Op naar de volgende.