Doe jij mee aan het BK per ploeg?

Op zondag 26 april gaat het JKA Belgisch kampioenschap voor jongeren door.

Ook als club willen we hier aan deelnemen. De individuele wedstrijden worden georganiseerd op basis van een selectie van het Vlaams kampioenschap (de eerste 8 kampers).

Maar dit Belgisch kampioenschap heeft ook de mogelijkheid om deel te nemen aan de ploegwedstrijden, gelijkaardig aan het Vlaams. Dit is een unieke kans om ook eens deel te nemen aan een BK. Vandaar onze vraag wie wil deelnemen aan het BK. Op basis van de geïnteresseerde kampers kunnen we ploegjes maken van 3 personen.

Voormiddag: individueel
Namiddag: per ploeg

Ons objectief voor deze wedstrijd blijft hetzelfde: we gaan ons amuseren en alles van ons geven. We mikken niet op medailles maar op veel inzet en zweet. Het is een toffe ervaring. Als je wil deelnemen graag dit formulier invullen. Inschrijven voor vrijdag 27 maart. 

Dit gaat door in de namiddag:  Hall Omnisport Gaston Reiff
Rue Ernest Laurent 232
1420 Braine l’Alleud

Mocht je hierover vragen of opmerkingen hebben, aarzel niet ons te contacteren.