Kidskaratedag 2022

Karate Vlaanderen organiseert voor de eerste maal de kidskaratedag op zondag 4 december! 

Een dag waarop de kinderen centraal staan en ze kennis maken met karate in Vlaanderen. Beoefen je Shotokan, Wado Ryu, Goju Ryu, Shito Ryu, …iedereen is welkom! Dit alles gepresenteerd in een voormiddag vol speelse activiteiten en leerrijke momenten onder leiding van zeer ervaren lesgevers van verschillende leerscholen!

Dit evenement mag je zeker niet missen! Kinderen komen samen om te proeven van kata, kihon, kumite, bunkai en self-defence en dit voor de eerste maal voor alle jonge karateka’s in Vlaanderen. Deze kidskaratedag gaat door voor alle kinderen geboren vanaf 2010 tot en met 2016!

Voor wie? Min 1 jaar ervaring en geboren vanaf 2010 tem 2016

Locatie: Zeistraat 41, 9850 Deinze

Praktisch:

  • Deuren gaan open om 8u30.
  • Start is voorzien om 9u in de sporthal van Deinze (Nevele).
  • Einde is voorzien om 12u30.
  • Iedereen krijgt een leuk aandenken.
  • Wie weet komen de karatepieten ook wel eens langs.

Inschrijvingen gebeuren via de club via dit formulier. (voor 11 november)