Gratis proeflessen starten in september

Elk jaar hebben we de eer nieuwe gezichten te ontvangen. Wij zijn altijd heel gemotiveerd om nieuwe kinderen en volwassenen kennis te laten maken met de pracht van onze sport. Naar jaarlijkse gewoonte organiseren we in september gratis initiatielessen gedurende de volledige maand september:

  • voor jeugd (-13 jaar) elke woensdag en vrijdag van 18u tot 19u
  • voor +13 groep elke woensdag en vrijdag van 19u tot 20u30

Ken je iemand die nog op zoek is naar een sport of wil je je vriend(in) erbij op onze wekelijkse training. Aarzel niet om vrienden, buren, familie, klasgenoten… uit te nodigen om deel te nemen aan deze gratis lessen zodat ook zij kunnen proeven van karate.

Vanaf wanneer? Vanaf 4 september elke woensdag en vrijdag.

Starten met karate?

Waar & wanneer?

Maak kennis met onze lesgevers