Voldaan na 8 JOW

We zijn voldaan na 8 JOW. Een ervaring rijker voor velen, voor de nieuwelingen maar ook al voor de kinderen met meer ervaring. We kunnen terugblikken op 8 leuke Jeugdoefenwedstrijden waaronder we zelf eentje hebben kunnen organiseren.

Jeugdoefenwedstrijden zijn het resultaat van de samenwerking tussen allemaal vrijwilligers. Daarom willen we alle clubs bedanken om deze ervaring zo intens en fijn te maken. Een organisatie waarin elke schakel belangrijk en essentieel is. Een leerschool voor niet alleen de kinderen, maar ook de ouders, coachen, schrijvers (waarvoor dank aan alle ouders), scheidsrechters, etc …

Deelnemers: Joran, Neely, Tibo, Maud, Yaron, Joran Braet, Sem, Warre, Maarten, Maxime, Lindsey, Tuur, Jelena, Laura, Falco, Louka, Nasr, Amber, Helene, Luna, Famke, Jarno, Willem, Wouter, Renee, Nora, Milan, Gileke, Mathille, Sebastien, Sophie, Elien & Michiel

Alle deelnemers ontvangen een medaille. De poulewinnaars ontvangen nog iets extra. Op woensdag 4 maart overhandigen we alle jongeren hun prachtige medaille!

Poulewinnaars:

 • Joran Baetens
 • Tibo
 • Maud
 • Joran Braet
 • Maxime
 • Jelena
 • Laura
 • Falco
 • Louka
 • Luna
 • Wouter
 • Milan
 • Mathille
 • Sophie
 • Michiel

Bedankt aan de begeleiders om hun zaterdagmiddag te investeren in de begeleiding van deze jongeren. Zowel de ervaren coachen, ook de nieuwe coachen maar ook onze kadetten en scholieren die een handje toesteken. Op naar 2015-2016!