Inschrijven BK per ploeg

Na de schitterende inzet van alle kampers op het Oost-Vlaams en Vlaams kampioenschap, willen we zeker ons beste beentje voorzetten op het Belgisch Kampioenschap. Het is het laatste kampioenschap dit seizoen en hopen op een talrijke opkomst.

Het Belgisch Kampioenschap voor jongeren gaat door op zondag 26 april 2015.

Dit kampioenschap bestaat uit twee onderdelen. Individueel kampioenschap en ploeg kampioenschap voor pupillen, preminiemen en miniemen.

Individueel: Voor de individuele wedstrijden zijn er geen vrije inschrijvingen. De jongeren worden geselecteerd volgens de behaalde resultaten op het Vlaams Kampioenschap (op selectie dus). We wachten geduldig op de aankondiging van de geselecteerde kandidaten.

Per ploeg: Vrije inschrijving is wel mogelijk. Omdat we groepjes van 3 kampers per categorie nodig hebben, beginnen we graag tijdig met de voorbereiding. (kata & kumite). Op basis van de inschrijven kunnen wij ploegjes samenstellen dus inschrijving betekent nog geen garantie tot deelname (we doen ons best voor iedereen).

 

Startuur wedstrijd : 10u30 voor individuele wedstrijden. Ploeg kampioenschap start om 13u00

Adres :

Hall Omnisport

Gaston Reiff

Rue Ernest Laurent

Braine L’Alleud

Inschrijven :

Inschrijven enkel voor PLOEG kata en kumite voor vrijdag 20 maart op dit mailadres.

Als iets niet duidelijk is, kan je terecht bij Kristof of Lies.

Bedankt

het jeugdteam