Uitnodiging jeugdoefenwedstrijd 2016-2017

Beste ouders & karateka’s,

Misschien ben je al bekend met het concept van de Jeugdoefenwedstrijden. Het kwam al aan bod tijdens het informatiemoment of je bent al een ervaren rot. We vatten graag alles voor u samen.

Deze brief is als uitnodiging en voor de globale inschrijving zodat wij onze administratie in orde kunnen brengen.

 

Wat is een Jeugdoefenwedstrijd (JOW)?

Een jeugdoefenwedstrijd (JOW) kan je beschouwen als een extra training. De nadruk ligt niet op winnen en presteren maar wel op bijleren, respect hebben voor elkaar en kameraadschap! De kinderen krijgen via de JOW’s (jeugdoefenwedstrijden) de kans om hun karate te testen met kinderen van andere clubs. Alles verloopt in een vriendschappelijke en kindvriendelijke sfeer. We zorgen ervoor dat ieder kind begeleid wordt door een coach van de club zodat alles vlotjes verloopt! We streven ernaar dat alle kinderen met een positief gevoel deelnemen aan een JOW.

Hoe inschrijven?

  • De eerste inschrijving is globaal. Als je wil deelnemen stuur je een mailtje naar eeklo@gmail.com met je naam & geboortedatum. 10 euro geef je af aan Kristof ter confirmatie & betaling. Dit doe je voor vrijdag 23 september.
  • Per Jeugdoefenwedstrijden sturen wij jullie en e-mail met de vraag wie wil deelnemen. Per wedstrijd ontvangn jullie 1 week op voorhand een uitnodiging. Op basis daarvan voorzien wij de nodige coachen.

Om te mogen deelnemen is regelmatige training vereist! Het is logisch dat je niet kan deelnemen aan wedstrijden als je onvoldoende trainingen volgt!

Allemaal vrijwilliger?

Hell yeah! We zijn allemaal vrijwilliger en dit is ook de sterkte van de jeugdoefenwedstrijden. Coachen, deelnemers, organisatie dragen allemaal hun steentje bij. En ook om de wedstrijdresultaten te noteren hebben we schrijvers nodig.

Elke club is verplicht per wedstrijd min. 2 schrijvers mee te brengen. (indien deze niet aanwezig zijn kan de deelname van de club aan de JOW geweigerd worden) Schrijven is het bijhouden van het wedstrijdverloop gedurende 1 namiddag. Wij werken elk jaar met een beurtrol! Vele handen maken licht werk. Hierbij rekenen we op de ouders. Inschrijven voor deze JOW = helpen met schrijven.

Kostprijs?
10 euro per deelnemer (geldig voor alle 8 de jeugdoefenwedstrijden) Af te geven aan Kristof voor 23 september.

Categorieën
Er zijn verschillende categorieën in de jeugdoefenwedstrijden ingedeeld volgens leeftijd. Deze kan je binnenkort nalezen in het reglementenboekje.

Stiptheid
Je wordt steeds verwacht minimaal 45 minuten voor aanvang van de wedstrijd in de opwarmingsruimte te zijn (ter plaatste). Stiptheid is van groot belang. Als je niet tijdig aanwezig bent, kan je niet meer deelnemen.

Vervoer
Het is altijd mogelijk om samen met iemand mee te rijden. Als je geen vervoer hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij zoeken dan een oplossing.

Benodigdheden

  • witte gordel,
  • vanaf miniem ook een rode gordel
  • geldige vergunning
  • vanaf kadet beschermstukken

Meer informatie?

De kalender?

IMG_20151010_132720