Examen +13 groep – mei 2024

Met het einde van het seizoen in zicht en met een stralende lentezon willen we ook in mei voor onze +13 groep een examen organiseren. Alle informatie kan je hieronder vinden en voor vragen kan je terecht bij Kristof. 

Planning

Woensdag 29 mei – 19u: examen +13 groep

Voorstel deelnemers*

*enkel mits voldoende trainingen & voorbereiding 

Alle informatie over het examen kan je bekijken via https://goshinkai.be/examen/

Benodigdheden kyu-graden (= nieuwe graad)

  • toestemming Kristof 
  • Uw vergunningsboekje + 5 euro (aankopen gordel = 5 euro)
  • Voorwaarden zie hierboven

We verwachten dat iedereen vanaf 9de kyu (vanaf een zwarte streep) zijn examenprogramma kent van A tot Z van boven tot onder, van links tot recht, vanbinnen en vanbuiten, …. Indien je het boekje niet meer kan terugvinden staan alle programma’s ook hier

Bij vragen kan je altijd bij Kristof terecht.