Internationale JKA stage S. MIYAZAKI – Stage Gent 2024

Wij verwelkomen graag volgende buitenlandse lesgevers: Ogura Sensei 8° dan JKA (vice- chiefinstructor JKA Headquarters Japan), Naka Sensei 7° dan JKA (instructor JKA Headquarters Japan) & Ohta Sensei 7° dan JKA (chiefinstructor JKA England).

Daarnaast zullen er nog tal van andere Belgische lesgevers aantreden o.l.v. Gneo Sensei 8° dan JKA (chiefinstructor JKA Belgium & technical director JKA Europe).

Zoals steeds kan je alle informatie met betrekking tot de stage eveneens bekijken op de vertrouwde website www.stagegent.org.

Als we als groep/club inschrijven kunnen we genieten van mooie kortingen. Het komt er eigenlijk op neer dat als je op zaterdag komt trainen (niet in voorverkoop), het dezelfde prijs is als je een volledige stage zou kopen (in voorverkoop). Vandaar onze massale oproep om tijdig in te schrijven. Vanaf 10 deelnemers kunnen we genieten van 50 euro om 3 dagen te trainen met deze toplesgevers!

Deze stage is voor alle graden een aanrader.

Geef tijdig je naam op via e-mail bij Sensei Kristof voor 1 juni!