Clubkampioenschap 2014

Het clubkampioenschap was ook dit jaar een topper, waarbij we in een gezellige sfeer heel mooie karatewedstrijden hebben mogen bewonderen. Het was een toffe ervaring voor jong en oud maar ook voor de jongeren met iets minder wedstrijdervaring. We kijken er al naar uit om iedereen volgend jaar bezig te zien op de Jeugdoefenwedstrijden.

De foto’s met dank aan Filip!

De resultaten:

Pupillen kata
1. Laura
2. Emily
3. Maud
4. Johanna

Preminiemen kata
1. Louka
2. Luna
3. Falco
4. Yaron

Miniemen kata
1. Joran Baetens
2. Willem
3. Maarten
4. Matthias

Pupillen kumite
1. Laura
2. Sem
3. Maxime & Johanna

Preminiemen kumite
1. Falco
2. Louka
3. Mathille & Lindsey

Miniemen kumite
1. Joran Baetens
2. Matthias
3. Maarten & Joran Braet

Deze resultaten zijn de einduitslag na een leuk, fijn & gezellig kampioenschap waar uiteindelijk iedereen als kampioen naar huis mocht! Tot op training en alvast bedankt aan alle helpers, schrijvers, de fotograaf, scheidsrechters, kampers & ouders. Een extra dankwoordje voor de begeleiders & coachen die het fantastisch gedaan hebben deze jongeren en kinderen te begeleiden, steunen & helpen waar nodig. Prachtig werk!

Op naar volgend jaar!

2014-05-23 19.29.38