Examen juni

In juni organiseren we net voor het einde van het seizoen een nieuw examen. Via deze post proberen we jullie voldoende te informeren. Het examen is vooral voor diegene die niet hebben kunnen deelnemen aan het vorige examen. Voor de nieuwelingen (witte gordels) kan iedereen deelnemen.

Planning

woensdag 04 juni – 18u: examen tussengraden witte gordels
vrijdag 06 juni – 18u: examen tussengraden gekleurde gordels
vrijdag 06 juni – 19u: examen kyu-graden

Extra Voorwaarden kyu-graden:

  • kennis examenprogramma (praktijk & theorie)
  • voldoende trainingen
  • voldoende wachttijd
  • juiste regelmaat van trainingen
  • voldoende maturiteit
  • goedkeuring krijgen van Jeugdverantwoordelijke

We verwachten dat iedereen vanaf 9de kyu (vanaf een zwarte streep) zijn examenprogramma kent van A tot Z van boven tot onder, van links tot recht, vanbinnen en vanbuiten, …. Indien je het boekje niet meer kan terugvinden staan alle programma’s ook hier

Bij vragen kan je altijd bij Kristof terecht.