Nieuwe website

Vol trots stellen we je graag onze nieuwe website voor. We hebben gekozen voor een nieuwe website die zorgt voor een frisse wind. We willen je met deze nieuwe website meer wegwijs maken in wat karate is en wie we als club zijn en hoe we werken. Via enkele highlights kom je direct op een detailpagina uit maar je kan ook via de hoofdmenu verschillende pagina’s bezoeken.

Screen Shot 2014-05-15 at 13.51.26

We hebben gekozen voor een logisch opbouw die eerst praktische informatie omvat zoals wat moet je doen als je eens wil proeven van karate, waar trainen we en wanneer en hoe moet je in september het lidgeld vernieuwen. Natuurlijk kunnen hier nog zaken aan toegevoegd worden in de toekomst. De twee volgende menu’s bevatten de informatie over de club en wat karate is. Tot slot vatten we graag het nieuws voor je samen en kan je hieronder ook nog een link vinden naar de foto’s. Die worden vanaf heden niet meer op de site opgestaan. Maar kan je bekijken via Flickr.

Daarnaast willen we ook dat deze website een platform is om al het nieuws te verzamelen of door te verwijzen. Daarom hebben we ervoor gekozen om in de rechterkolom telkens te verwijzen naar de laatste ‘posts’ (nieuwsberichten) en alle sociale media. Facebook, Google+ en Twitter zijn beschikbaar maar vanaf heden maken we ook gebruik van Flickr voor de foto’s. Het voordeel aan dit platform is dat je de foto’s in groot formaat kan downloaden voor eigen gebruik.

Screen Shot 2014-05-15 at 13.48.31

 

Zoals op de vorige website proberen we een duidelijk overzicht te geven hoe we werken en wat ons streefdoel is. Deze website is naast ons visitekaartje ook een bron van informatie die bv ook onze statuten en huishoudelijk reglement bevat.

De nieuwe website biedt ook mogelijkheden aan bedrijven om een steentje bij te dragen en daarom voorzien we ook een ruimte voor partners en vrienden van Goshinkai Eeklo.

Geniet van deze nieuwe website.

Groetjes,
Het bestuur.