Start nieuwe seizoen

We mogen fier terugblikken op een fantastisch leuk en gezellig seizoen waarbij we hebben kunnen genieten van tal uiteenlopende zaken. Tijdens de laatste trainingen waarbij we bij de jeugd ook andere speelse trainingen inlassen zijn wij al volop bezig met de voorbereidingen van het nieuwe seizoen. 1 September is een eerste schooldag maar ook eind september en begin oktober staan de eerste wedstrijden al op het programma en ook daar willen we iedereen goed voorbereiden. Naast het starten van een nieuw seizoen nodigen we ook tal van kinderen en volwassenen uit om eens kennis te maken met onze sport. In september gaan zoals gewoonlijk onze initatielessen door. Starten met karate?

De laatste training voor de jeugd gaat door op woensdag 25 juni. Voor de volwassenen is dit maandag 30 juni.

We vliegen er terug in vanaf woensdag 20/08.
De maandag terug is toegankelijk vanaf miniemen. Vanaf tweedejaars kader train je mee met de volwassenen. Iedereen die jonger is, traint mee met de jeugd.

Een paar jaar terug zijn we gestart met zomertrainingen in Lembeke omdat sommigen van ons echt niet kunnen stilzitten. Door sluiting van de sporthal, bouwverlof en 15/08 dat op een vrijdag valt schieten er niet veel vrijdagen over om een training in de lassen. Daarom hebben we er voor gekozen om dit jaar geen zomertrainingen te organiseren. Als alternatief zijn er wel enkele stages en trainingen bv. in De Pinte maar als grootste alternatief willen we er alles aan doen om een STRANDTRAINING te organiseren. Aangezien de grootste factor hier het weer is zullen we afhankelijk van het weer een 3-4 dagen op voorhand een seintje geven via de website, Facebook & e-mail waar en wanneer deze zal doorgaan.

Stagen en trainingen voor deze zomer

Geniet van de vakantie!

10394589_10152315890069300_989788626730231026_n