Start trainingen augustus & september

We zijn ondertussen midden augustus en het begint al terug te kriebelen om die kimono aan te trekken. 1 september stellen we nog even uit maar wij gaan alvast al van start op woensdag 20 augustus met de trainingen. Dan gaan we van start met de trainingen van de jeugd & volwassenen op de gebruikelijke uren:

jeugd: 18u tot 19u
volwassenen: 19u tot 20u30

Een nieuw seizoen wil voor velen ook zeggen een nieuwe categorie tijdnes de wedstrijden en/of jeugdoefenwedstrijden dus verduidelijk we dit hier even.

Vanaf miniem (geboren in 2003 of ouder) ben je ook welkom op de maandagtraining tussen 18u30 en 20u. De maandag = kata. Een toevoeging van één training naast de twee andere trainingen die we zeker aanraden zeker voor de groei van het kind, het aanleren van meerdere en nieuwe kata’s … één en al voordelen.

De tweedejaars kadetten maken nu definitief de overgang van jeugd —> volwassenen. (geboren in 2000 of ouder) Uiteraard zijn deze kadetten nog steeds welkom bij de jeugd maar dan eerder om een handje te helpen en te assisteren. Zelfde regels als vorig seizoen. Assisteren = meetrainen bij de volwassenen, geen uitzonderingen. –> bij vragen, zie Kristof

Een nieuw seizoen wil ook zeggen dat we terug initiatielessen organiseren om nieuwelingen te overtuigen van de charmes en kwaliteiten van onze sport.

7 reden om karate te doen
Waarom karate doen in onze fantastische club uit Eeklo

Ken je iemand die wil kennismaken met onze sport? Iedereen, van jong tot oud, is welkom op woensdag en vrijdag.(niet op maandag) We voorzien tijdens onze initiatielessen een gemotiveerde lesgever die je onderdompelt in de magie van karate.

1531728_10152043726394300_528785190_n