Inschrijven JKA Vlaams per ploeg

De wedstrijden volgen elkaar in snel tempo op. Ieder weekend is er wel iets ‘leuks’ te doen.
Het Vlaams kampioenschap per ploeg is een unieke ervaring om in groep toch te kunnen deelnemen aan een wedstrijd op provinciaal niveau. Enkel en alleen de ervaring van dit kampioenschap in Knokke is meestal de kers op de taart van vele kampers.
De sfeer, in groep samen streven naar een leuke ervaring met goede inzet is onbeschrijfelijk. Daarom hopen we met zoveel deelnemers af te zakken naar Knokke ongeacht de resultaten van het Oost-Vlaams kampioenschap (die je selectie voor het individueel kampioenschap bepalen)
Hoe sneller jullie inschrijven hoe eenvoudiger we ploegjes kunnen maken, want voor onze lesgevers is dit ook geen evidentie.
Het Vlaams kampioenschap gaat door op zondag 1 maart 2015
>Dit kampioenschap bestaat uit twee onderdelen. Individueel kampioenschap en ploeg kampioenschap :
Individueel: inschrijving is afhankelijk van de resultaten van het Oost-Vlaams kampioenschap 08 februari (op selectie dus). Vrije inschrijvingen zijn dus niet mogelijk. We wachten hiervoor op de resultaten van het Oost-vlaams kampioenschap. De geselecteerden worden verwittigd.
Per ploeg: Vrije inschrijving is wel mogelijk. Omdat we groepjes van 3 kampers per categorie moeten samenstellen, beginnen we graag tijdig met de voorbereiding. (kata & kumite)
Startuur wedstrijd : 10u30 voor individuele wedstrijden. Ploeg kampioenschap start in de namiddag 13u30.  Meer info volgt later.
Adres :
Sportzaal ‘De Stormmeeuw’

Edw. Verheyestraat

8300 Knokke-Heist

Slechts 1 belangrijke vraag deze keer :

1. Inschrijven enkel voor PLOEG kata en kumite voor vrijdag 06 februari op dit mailadres. We willen op tijd met de voorbereiding kunnen beginnen voor deze wedstrijd.
Als iets niet duidelijk is, kan je terecht bij Kristof of Lies
1618540_10152163567659300_350744552_n