Examen jeugd maart

Met de lente in aantocht is het terug even tijd een examen te organiseren. Voor de jeugd gaan enkel examens door voor alle tussengraden. Voor de kinderen die geen examen kunnen afleggen voorzien we ook training.

Wanneer: woensdag 11 maart 2015 vanaf 18u

Voorwaarden vanaf 9de kyu (= zwarte streep)

  • kennis examenprogramma (praktijk & theorie)
  • voldoende trainingen
  • voldoende wachttijd
  • juiste regelmaat van trainingen
  • voldoende maturiteit
  • goedkeuring krijgen van Jeugdverantwoordelijke

We verwachten dat iedereen vanaf 9de kyu (vanaf een zwarte streep) zijn examenprogramma kent van A tot Z van boven tot onder, van links tot recht, vanbinnen en vanbuiten, …. Indien je het boekje niet meer kan terugvinden staan alle programma’s ook hier

Mocht je niet aanwezig kunnen zijn, vragen hebben of bemerkingen aarzel niet contact op te nemen met onze jeugdverantwoordelijke Kristof.