Verslag clubkampioenschap

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren we op het einde van het seizoen het clubkampioenschap met als doel alle kinderen even te laten proeven van hoe een wedstrijd in zijn werk gaat. Het was een prachtige avond vol gezelligheid en mooie karate.

Het was ook de uitgelezen kans voor onze jonge gasten (kadetten en scholieren) om hun coachingtalent uit de kast te halen. Waarvoor dank. De optimale begeleiding was een meerwaarde voor alle kinderen. Daarnaast was het voor onze bruine en zwarte gordels een uitgelezen kans om ook even in de rol van scheidsrechter te kruipen. Een unieke ervaring voor iedereen.

We kijken al uit naar volgend jaar waarbij we er naar zullen streven alle categorieën in poule-systeem uit te werken. De organisatie zal vanaf dan opgenomen worden door Jos. De mooie bedanking en lekkere fles wijn aan het adres van Kristof nadat hij dit 7 jaar onafgebroken heeft georganiseerd.

Geniet nog van het einde van seizoen!

Resultaten

Kata pupillen: 

1ste plaats: Laura
2de plaats: Maud
3de plaats: Maxime
4de plaats: Renee

Kumite pupillen:

1ste plaats: Laura
2de plaats: Maxime
3de plaats: Sophie
3de plaats: Renee

Kata preminiemen:

1ste plaats: Falco
2de plaats: Jelena
3de plaats: Sebastien
4de plaats: Elif

Kumite preminiemen:

1ste plaats: Falco
2de plaats: Sebastien
3de plaats: Johanna
3de plaats: Jelena

Kata miniemen:

1ste plaats: Luna
2de plaats: Willem
3de plaats: Amber
4de plaats: Daniel

Kumite miniemen:

1ste plaats: Luna
2de plaats: Amber
3de plaats: Daniel
4de plaats: Niels

2015-05-29 19.45.13