Zomertrainingen De Pinte

Elke dinsdag en donderdag in de maanden juli en augustus, start op dinsdag 30 juni 2015. De trainingen zijn steeds van 20u tem 21u30.

Beste karateka,

De “Zomertrainingen De Pinte” hoeven inmiddels niet meer voorgesteld te worden. Deze zomer gaat onze feestelijke 5° opeenvolgende editie van start, met een nog groter aanbod aan gastlesgevers.

Gedurende 18 trainingen (elke dinsdag- & donderdagavond van 20u00 tot 21u30) zullen deze lesgevers, alle aanwezigen maar al te graag een stukje zomervertier aanbieden. De Pinte wordt zonder meer “the place to be” deze zomer !

Zoals steeds laten we de vertrouwde karate-gi netjes opgeplooid thuis achter en verschijnen we met een losse trainingsbroek of short & t-shirt aan de startlijn. Indien de weersomstandigheden het toelaten, gaat de training (deels) buiten door op het gemaaide grasveld voor de sporthal. Zo niet, leven we ons eens goed uit binnen in de vertrouwde dojo.

Het grootste doel is om ons karate eens op een andere manier te beleven, zonder daarbij onze roots te verloochenen. Bovendien is de zomer het moment om het lichaam fysiek en de geest mentaal voor te bereiden op het komende sportieve seizoen. Hoe kunnen we dit beter doen, dan samen de handen in elkaar te slaan en als één grote JKA-familie de zomer door te brengen.

De clubleiding van Tasseikan De Pinte verwelkomt jullie allen graag vanaf dinsdag 30 Juni tot en met donderdag 27 augustus 2015 in het Sport & Ontmoetingscentrum O.C.P., gelegen in Polderbos 20, De Pinte.

Volgende lesgevers zakken tijdens deze zomer af richting De Pinte voor deze feestelijke 5° editie van de “Zomertrainingen De Pinte”:

GASTLESGEVERS

Rob Peleman Sensei – 5° dan JKA Johan Troch Sensei – 5° dan JKA Geert Bruyneel Sensei – 4° dan JKA Arnaud Vicaire Sensei – 3° Dan JKA Kristof Vermeulen – 3° dan JKA

&
Lesgevers vanwege het thuisfront Tasseikan De Pinte

Andy Willaert – 4° dan JKA Lena Zolobowska – 3° Dan JKA

2015 Tasseikan Zomertrainingen - def versie