Inschrijven voor JOW 2015-2016

We beginnen weer aan een reeks fantastische jeugdoefenwedstrijden. Jullie mogen je verheugen op 8 jeugdoefenwedstrijden in totaal, altijd gezellig, heerlijke sfeer, veel kansen om bij te leren en nieuwe mensen te leren kennen en bovenal geeft deelname aan een jeugdoefenwedstrijd meestal een stevige boost aan het zelfvertrouwen van onze kids.

Voor diegene die nog geen jeugdoefenwedstrijden meegedaan hebben, geven we graag wat meer informatie.

Een jeugdoefenwedstrijd (JOW) kan je beschouwen als een extra training. De nadruk ligt niet op winnen en presteren maar wel op bijleren, respect hebben voor elkaar en kameraadschap! De kinderen krijgen via de JOW’s (jeugdoefenwedstrijden) de kans om hun karate te testen met kinderen van andere clubs. Alles verloopt in een vriendschappelijke en kindvriendelijke sfeer. We zorgen ervoor dat ieder kind begeleid wordt door een coach van de club zodat alles vlotjes verloopt! We streven ernaar dat alle kinderen met een positief gevoel deelnemen aan een JOW.

Planning : Er zijn acht jeugdoefenwedstrijden!

  • zaterdag 10/10/2015 13u30 Eeklo
  • zaterdag 17/10/2015 14u00 Lede
  • zaterdag 14/11/2015 14u00 Wachtebeke
  • zaterdag 28/11/2015 13u30 Oudenaarde
  • zaterdag 16/01/2016 13u30 Gent
  • zaterdag 23/01/2016 14u00 Lede
  • zaterdag 13/02/2016 14u00 Wachtebeke
  • zaterdag 21/02/2016 14u00 Landegem

Bevestiging deelname : Als jullie interesse hebben om deel te nemen aan een jeugdoefenwedstrijd is het belangrijk dat je je naam en geboortedatum doorgeeft via dit mailadres voor woensdag 23 september. We hebben dus je bevestiging voor deelname (en 10 euro) nodig ook wanneer je pas in 2016 aan een JOW wil deelnemen. Dit is niet hetzelfde als inschrijving voor een wedstrijd. Daarvoor ontvangen jullie per wedstrijd ongeveer een weekje op voorhand een mailtje. Het gaat louter om een bevestiging van deelname in het algemeen.
Om te mogen deelnemen is regelmatige training vereist! Het is logisch dat je niet kan deelnemen aan wedstrijden als je onvoldoende trainingen volgt!

Schrijvers : Om de jeugdoefenwedstrijden te kunnen organiseren wordt beroep gedaan op vrijwilligers.  Elke club is verplicht per wedstrijd min. 2 schrijvers mee te brengen. (indien deze niet aanwezig zijn kan de deelname van de club aan de JOW geweigerd worden) Schrijven is het bijhouden van het wedstrijdverloop gedurende 1 namiddag. Wij werken elk jaar met een beurtrol! Vele handen maken licht werk. Hierbij rekenen we op de ouders.

Inschrijving  per jeugdoefenwedstrijd is verplicht. Wij sturen voor iedere wedstrijd een mailtje rond en alle info wordt regelmatig op de training herhaald. Hou jullie mailbox dus in de gaten!

Let op :Je kan enkel via mail inschrijven!

Kostprijs : 10 euro per deelnemer (ook als je maar aan 1 JOW kan deelnemen) te betalen ten laatste woensdag 23 september aan Lies voor aanvang van de training.

Categorieën : Er zijn verschillende categorieën in de jeugdoefenwedstrijden ingedeeld volgens leeftijd. De kleinste kinderen starten als pupil (geboortejaar 2009-2008-2007), gevolgd door de preminiemen (geboortejaar 2006-2005) en miniemen (geboortejaar 2004-2003). Het vrij gevecht is pas voor onze oudere kids-generatie als kadet (geboortejaar 2002-2001) en scholier (geboortejaar 2000-1999).

Stiptheid : Je wordt steeds verwacht minimaal 45 minuten voor aanvang van de wedstrijd in de opwarmingsruimte te zijn (ter plaatste). Stiptheid is van groot belang. Als je niet tijdig aanwezig bent, kan je niet meer deelnemen.

Vervoer : het is altijd mogelijk om samen met iemand mee te rijden. Als je geen vervoer hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij zoeken dan een oplossing.

Benodigdheden : , witte gordel, vanaf miniem en bij echte wedstrijden rode gordel, geldige vergunning, vanaf kadet beschermstukken

SAMENGEVAT :naam en geboortedatum doorgeven via goshinkai.eeklo@gmail.com voor woensdag 23 september als je interesse hebt om mee te doen met de JOW’s en vervolgens 10 euro te betalen aan Lies.

Heb je hierover vragen of opmerkingen kan je altijd bij Lies & Kristof terecht.

photo 5