Inschrijving BK per ploeg

Na de schitterende inzet van alle kampers op het Oost-Vlaams en Vlaams kampioenschap, willen we zeker ons beste beentje voorzetten op het Belgisch Kampioenschap. Het is het laatste kampioenschap dit seizoen en hopen op een talrijke opkomst.

Het Belgisch Kampioenschap voor jongeren gaat door op zondag 17 april 2016.

Dit kampioenschap bestaat uit twee onderdelen. Individueel kampioenschap en ploeg kampioenschap voor pupillen, preminiemen en miniemen.

Individueel: Voor de individuele wedstrijden zijn er geen vrije inschrijvingen. De jongeren worden geselecteerd volgens de behaalde resultaten op het Vlaams Kampioenschap (op selectie dus). We wachten geduldig op de aankondiging van de geselecteerde kandidaten.

 =>> Geen inschrijving mogelijk

Per ploeg: Vrije inschrijving is wel mogelijk. Omdat we groepjes van 3 kampers per categorie nodig hebben, beginnen we graag tijdig met de voorbereiding. (kata & kumite). Op basis van de inschrijven kunnen wij ploegjes samenstellen dus inschrijving betekent nog geen garantie tot deelname (we doen ons best voor iedereen)
  =>>Inschrijven voor deelname PLOEG voor vrijdag 18 maart!

Startuur wedstrijd : 10u30 voor individuele wedstrijden. Ploeg kampioenschap starten na de individuele wedstrijden

Adres :
Hall Omnisport
Gaston Reiff
Rue Ernest Laurent
Braine L’Alleud

Ook voor deze wedstrijd verwachten we dat de deelnemers een aantal verplichte trainingen volgen. Een goede voorbereiding blijft noodzakelijk voor zo’n kampioenschap. Verdere info volgt nog, verlies je mail zeker niet uit het oog!

Als iets niet duidelijk is, kan je terecht bij Kristof of Lies.

2015-04-26 15.35.38