Uitnodiging clubkampioenschap 2017

Beste ouders & karataka’s,

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren we op ZATERDAG 20 MEI ons eigen clubkampioenschap. Een clubkampioenschap heeft voor ons als voornaamste doel jeugdleden te laten kennismaken met het concept van wedstrijden. Het is niet ons doel om de beste te gaan zoeken maar vooral er een fijne namiddag van te maken.

Alles verloopt in een gemoedelijke sfeer waar we net zoals bij Jeugdoefenwedstrijden iedereen laten proeven van iets nieuws maar vooral ook ruimte laten om bij te leren. Dit niet alleen voor de kinderen maar ook voor jullie als ouders en de begeleiders + scheidsrechters.

De wedstrijden zullen in een poulesysteem verlopen, zo krijgen de kampers de kans om meerdere keren op te treden. Daarom zouden we jullie graag willen uitnodigen om massaal deel te nemen aan dit leuke initiatief.

Alle deelnemers ontvangen uiteraard ook een mooie medaille om mee te nemen naar huis.

Praktische informatie:

Wanneer: zaterdag 20 mei

Start opwarming: 13u30
Start wedstrijd: 14u00 u
Eind voorzien rond 16u00

Waar: Sporthal Eeklo

Wat breng je mee: witte gordel

Hoe inschrijven: e-mail sturen naar goshinkai.eeklo@gmail.com voor woensdag 10 mei

Voor vragen of het clubkampioenschap kan je altijd terecht bij  Kristof.
Tot dan!

946774_10153804322409300_2669937693011750647_n