Vernieuwing lidgeld 2017-2018

Beste karateka,

Opnieuw staat een nieuw karateseizoen voor de deur en is het tijd om jullie jaarlijks lidgeld en verzekering te vernieuwen. Door wijzigingen binnen de overkoepelende federatie JKA is het systeem voor betaling van de verzekeringen gewijzigd. Iemand die reeds in het bezit is een verzekering, zal rechtstreeks geen vraag tot vernieuwing meer ontvangen van de federatie.

Alles dient via de clubs te gebeuren, waardoor elke club voor zijn leden hiervoor verantwoordelijk is. Op deze manier zijn we dan ook genoodzaakt voor iedereen zowel verzekering als lidgeld te laten betalen aan de club. Dit zoals het vooraf gebeurde bij de aansluiting van nieuwe leden.

Gelieve het bedrag van het lidgeld en verzekering, op onderstaand rekeningnummer van Goshinkai Eeklo te storten. Dit tegen uiterlijk 15 september 2017, met vermelding van de naam voor wie het lidgeld bestemd is.

Meer informatie.

DSC_7900