Jeugdoefenwedstrijd 6

Beste ouders, karateka’s, …

Graag nodigen we jullie uit voor de tweede jeugdoefenwedstrijd van het nieuwe jaar. Aangezien er in één weekend twee leuke wedstrijden doorgaan willen wij iedereen de kans geven om hier aan deel te nemen. Natuurlijk moeten ook wij de juiste mensen op de juiste plaats kunnen posteren. Kan iedereen zich zo vlug mogelijk, indien mogelijk deze week,  inschrijven voor de JOW. De dag erna staan we dan terug paraat voor het Oost-Vlaams kampioenschap.

We hopen je vol enthousiasme te ontvangen op de JOW te Zottegem.
In bijlage voegen we graag ook het reglementenboekje toe. Daar kan je alle reglementen terugvinden maar ook alle adressen etc…

Datum : zaterdag 27 januari

Adres :

stedelijke sporthal “Bevegemse vijvers”

Bevegemse vijvers 1

9620 Zottegem

Een kleine briefing voor onze ouders:

Verder willen wij vragen aan de ouders om samen plaats te nemen in de tribunes. Graag groeperen. Dit is goed voor de sfeer, voor het leuke applaus maar vooral ook een meerwaarde als wij als coach op zoek zijn naar een ouder. Dus voor de gezelligheid & het is ook praktisch.

Wie kan Inschrijven :

Vanaf Pupil kan je deelnemen aan deze wedstrijd. Je kan inschrijven voor een jeugdoefenwedstrijd vanaf één jaar karate ervaring (mits voldoende kennis kata & kumite). Gelieve een mailtje te sturen ten laatste op vrijdag 26 januari.

Startuur wedstrijd : 13 uur.
Aanwezig in de oefenruimte : 12u15

Wat heb je nodig :

  • rode en witte gordel. Rode gordel naamtekenen met alcoholstift om verlies te voorkomen (rode gordel is niet nodig voor pupillen, preminiemen)
  • geldige vergunning
  • warme trui voor over je kimono om je te verwarmen tijdens rustmomenten
  • een beetje (gezond) eten en drinken
  • wedstrijdmateriaal vanaf kadet (correcte vuistbeschermers en doorzichtig mondstuk)

Bij vragen, aarzel niet ons te contacteren.

Sven & Kristof

19400418_10155051286849300_6689190215840011478_o-2