Jeugdoefenwedstrijd 7

Beste ouders, karateka’s, …

De volgende jeugdoefenwedstrijd is de voorlaatste van het seizoen. We hopen jullie te mogen ontvangen op de JOW te Wachtebeke.
In bijlage voegen we graag ook het reglementenboekje toe. Daar kan je alle reglementen terugvinden maar ook alle adressen etc…

Datum : zaterdag 10 februari 2018

Adres :

Sportcentrum Puyenbroeck

Puidonkdreef 1

9185 WACHTEBEKE

 

Een kleine briefing voor onze ouders:

  1. OPROEP : we zoeken 2 schrijvers voor deze wedstrijd!! Een paar JOW wordt er ook verwacht dat we schrijven. Geen schrijvers = geen deelname. We hopen op jullie enthousiasme om er samen een toffe dag van te maken. Graag jullie spontane reactie.
  2. Verder willen wij vragen aan de ouders om samen plaats te nemen in de tribunes. Graag groeperen. Dit is goed voor de sfeer, voor het leuke applaus maar vooral ook een meerwaarde als wij als coach op zoek zijn naar een ouder. Dus voor de gezelligheid & het is ook praktisch.

Wie kan Inschrijven :

Vanaf Pupil kan je deelnemen aan deze wedstrijd. Je kan inschrijven voor een jeugdoefenwedstrijd vanaf één jaar karate ervaring (mits voldoende kennis kata & kumite). Gelieve een mailtje te sturen ten laatste op vrijdag 9 februari.

Startuur wedstrijd : 13u30 uur.
Aanwezig in de oefenruimte : 12u45

Wat heb je nodig :

  • rode en witte gordel. Rode gordel naamtekenen met alcoholstift om verlies te voorkomen (rode gordel is niet nodig voor pupillen, preminiemen)
  • geldige vergunning
  • warme trui voor over je kimono om je te verwarmen tijdens rustmomenten
  • een beetje (gezond) eten en drinken
  • wedstrijdmateriaal vanaf kadet (correcte vuistbeschermers en doorzichtig mondstuk)

Bij vragen, aarzel niet ons te contacteren.

Sven & Kristof

24862334_10155514519539300_1802762574675850884_n