Doe jij mij aan BK per ploeg?

Op zondag 22 april gaat het JKA Belgisch kampioenschap voor jongeren door. Ook als club willen we hier aan deelnemen. De individuele wedstrijden worden georganiseerd op basis van een selectie van het Vlaams kampioenschap (de eerste 8 kampers). Maar dit Belgisch kampioenschap heeft ook de mogelijkheid om deel te nemen aan de ploegwedstrijden, gelijkaardig aan het Vlaams. Dit is een unieke kans om ook eens deel te nemen aan een BK. Vandaar onze vraag wie wil deelnemen aan het BK. Op basis van de geïnteresseerde kampers kunnen we ploegjes maken van 3 personen.
Ons objectief voor deze wedstrijd blijft hetzelfde: we gaan ons amuseren en alles van ons geven. We mikken niet op medailles maar op veel inzet en zweet. Het is een toffe ervaring. Als je wil deelnemen stuur dan een mailtje voor woensdag 21 maart naar goshinkai.eeklo@gmail.com.

Dit gaat door:  Hall Omnisport Gaston Reiff
Rue Ernest Laurent 232
1420 Braine l’Alleud

Om 10 uur beginnen de individuele wedstrijden en aansluitend de ploegen.
aanwezig : individueel 9u15 in de opwarmingsruimte
ploegen 12u in de opwarmingsruimte.
Mocht je hierover vragen of opmerkingen hebben, aarzel niet ons te contacteren.
 
Met vriendelijke groeten,
Kristof & Sven 
12799321_10153747717299300_3955914607755632127_n