Snoep voor het goede doel !!!

Beste ouders & karateka’s,

Na de informatiesessie van onze jeugdwerking in december 2017 is het idee ontstaan door enkele ouders  om meer te investeren in onze jeugdwerking. Onze jeugd is dan ook onze toekomst. Met al die gedreven karateka’s willen we dit potentieel optimaal benutten.

We hebben beslist om een snoepverkoop te organiseren en deze opbrengt integraal te investeren in onze jeugdwerking. Met de nieuwe sporthal in aantocht willen wij ook in het nieuw zitten.

Met de extra middelen is het de bedoeling om specifiek trainingsmateriaal voor karate aan te schaffen zoals handschoenen, stootkussen, pads, …. Al dat materiaal willen we ook veilig opbergen met een nieuwe opbergkoffer.

Om dit te verwezeilijken hebben wij de steun nodig van al onze leden. Een snoepverkoop is heel laagdrempelig en we willen iedereen motiveren om hier aan deel te nemen.

We zijn er van overtuigd dat de inbreng van nieuw materiaal een inspiratie zal zijn voor nieuwe en creatieve trainingen voor de kids. Een meerwaarde voor de jongeren & onze lesgevers.

Wij hebben gekozen om zakjes snoep te verkopen van 3euro voor 200gr aan lekkernij.

Je kan bestellen op 2 manieren. Voor onze deur tot deur vekopers is het handig om al te starten met een kleine voorraad maar je kan ook bestellen via ons bestelformulier.

Elk lid kan een pakket ophalen met 10 zakjes snoep. Wat je niet verkoopt kan je zonder probleem terug inleveren.

We wensen iedereen alvast veel succes met de verkoop en hopen op deze manier binnenkort ons te kunnen uitleven met enkele nieuw stootkussens.

Mocht je hierover vragen hebben, aarzel niet ons te contacteren. De verkoop start vanaf vrijdag 16 maart en voor de praktische zaken kan je terecht bij Carla & Evelyn.

 

Met smakelijke groeten,

Goshinkai Eeklo

Snoepverkoop