Inschrijving Dynamic Cup

Het Tornooi van Eeklo en Vlaams Kampioenschap (vanaf kadet) moet nog starten of we kunnen jullie al een nieuwe wedstrijd aanbieden die ook een echte aanrader is voor onze jeugd (vanaf pupil). Schrijf je in voor ‘the Dynamic cup’ ten laatste op maandag  8 oktober 2018 door een mailtje te sturen naar Goshinkai.eeklo@gmail.com

In je mailbox voegen we de reglementen toe, lees deze zeker even na zodat je de juiste kata kent. In het reglement zie je de info over de betaling van de wedstrijd, daarvoor hoeven jullie er niks voor te doen. Dit is voor de club.

Datum : Zondag 28 oktober 2018

Adres : Sporthal Hernekouter – Hernekonter 1 – 1540 HERNE

Wie kan Inschrijven :Vanaf Pupillen tem senior (vanaf geboortejaar 2011) kan je deelnemen aan deze wedstrijd.

  • Pupillen (2009-2010-2011)
  • Preminiemen (2007-2008)
  • Miniemen (2005-2006)
  • Vanaf kadet zie reglement

Om deel te nemen aan de Dynamic Cup neem je best ook deel aan de eerste JOW van het seizoen (13 oktober). Dit is geen vereiste. Maar bespreek dit best even met Kristof mocht je dit toch willen. Geen probleem. Ons hoofdobjectief blijft hetzelfde:  iets bijleren, jongeren moeten zich inzetten + amuseren.

Startuur wedstrijd : 9u30 uur (vanaf kadet in de namiddag)
Aanwezig in de oefenruimte :  8u45

Benodigdheden :

 rode/gekleurde en witte gordel. Rode gordel naamtekenen met alcoholstift om verlies te voorkomen

 geldige vergunning

 warme trui voor over je kimono om je te verwarmen tijdens rustmomenten

 een beetje (gezond) eten en drinken

 wedstrijdmateriaal vanaf kadet (correcte vuistbeschermers en doorzichtig mondstuk)