Eerst JOW van 2019

Eerst en vooral de beste wensen en een sportief 2019. We hopen jullie te mogen ontvangen op de eerste JOW van 2019 te LEDE. Dit is de ideale extra training ter voorbereiding van het Oost-Vlaams Kampioenschap.
In je mailbox voegen we graag ook het reglementenboekje toe. Daar kan je alle reglementen terugvinden maar ook alle adressen etc… 

Datum : zaterdag 12 januari

Sportcomplex De Ommegang

Ommeganglaan 60

9340 LEDE

 

Een kleine briefing voor onze ouders: 

1.     Verder willen wij vragen aan de ouders om samen plaats te nemen in de tribunes. Graag groeperen. Dit is goed voor de sfeer, voor het leuke applaus maar vooral ook een meerwaarde als wij als coach op zoek zijn naar een ouder. Dus voor de gezelligheid & het is ook praktisch.

Wie kan Inschrijven :

Vanaf Pupil kan je deelnemen aan deze wedstrijd. Je kan inschrijven voor een jeugdoefenwedstrijd vanaf één jaar karate ervaring (mits voldoende kennis kata & kumite). Gelieve een mailtje te sturen ten laatste op vrijdag 11 januari. Maar hoe sneller hoe beter. Zo kunnen we voldoende coachen voorzien! 

Startuur wedstrijd : 13u30 uur.
Aanwezig in de oefenruimte : 12u45

Wat heb je nodig :

· rode en witte gordel. Rode gordel naamtekenen met alcoholstift om verlies te voorkomen (rode gordel is niet nodig voor pupillen, preminiemen)
· geldige vergunning
· warme trui voor over je kimono om je te verwarmen tijdens rustmomenten
· een beetje (gezond) eten en drinken
· wedstrijdmateriaal vanaf kadet (correcte vuistbeschermers en doorzichtig mondstuk)

Bij vragen, aarzel niet ons te contacteren. 

Sven & Kristof