Steun Kristof richting Japan

Onze jeugdverantwoordelijke Kristof trekt midden maart op trainingsstage naar Japan. Een unieke ervaring die volledig in het teken staat van training!

Het gaat over een trainingsstage (7dagen) aan de Taisho Universiteit in Tokyo. Om jullie een idee te geven staan er per dag 3 trainingen op de planning van in totaal 7 tot 8uur training per dag.

Om deze reis te steunen, organiseert Kristof een chocoladeverkoop. Voor de mensen die Kristof goed kennen is dat geen toeval.

Als club kunnen we dit persoonlijk initiatief alleen maar steunen en toejuichen aangezien Kristof één van onze drijvende krachten is binnen de club die steeds klaarstaat voor onze jongeren & volwassenen. Als Goshinkai Eeklo willen wij  hem steunen door zijn persoonlijk bijdrage, noodzakelijk om aan deze stage te kunnen deelnemen, iets draaglijker te maken.

Wie net als Kristof van chocolade houdt, of wie hem uit sympathie wil steunen door te helpen met de verkoop van zeevruchten, geef zeker een seintje. Op deze manier steunen we Kristof. We gaan er natuurlijk van uit dat hij zijn ervaringen die hij meeneemt uit het verre Oosten met onszelf en de kinderen zal delen. Hoe meer er verkocht wordt des te beter!

Steun jij ook Kristof?

  • Wat: zeevruchten (250 gram)
  • Kostprijs: 6 euro
  • Overschrijven op rekeningnummer: BE05 9731 8810 6575
  • Je bestelling kan je plaatsen via dit formulier
  • Meer info: info@kristofvermeulen.be

We hopen je via deze weg te stimuleren om zoveel mogelijk zeevruchten te verkopen . Als iedereen zijn steentje bijdraagt, kunnen we Kristof een mooi cadeau bezorgen!