Eerste JOW van 2020

Eerst en vooral de beste wensen en een sportief 2019. We hopen jullie te mogen ontvangen op de eerste JOW van 2019 te LEDE. Dit is de ideale extra training ter voorbereiding van het Oost-Vlaams Kampioenschap.

Datum : zaterdag 12 januari

Sportcomplex De Ommegang
Ommeganglaan 60
9340 LEDE

Een kleine briefing voor onze ouders: 

1.     Verder willen wij vragen aan de ouders om samen plaats te nemen in de tribunes. Graag groeperen. Dit is goed voor de sfeer, voor het leuke applaus maar vooral ook een meerwaarde als wij als coach op zoek zijn naar een ouder. Dus voor de gezelligheid & het is ook praktisch.

Wie kan Inschrijven :

Vanaf Pupil kan je deelnemen aan deze wedstrijd. Je kan inschrijven voor een jeugdoefenwedstrijd vanaf één jaar karate ervaring (mits voldoende kennis kata & kumite). Gelieve het formulier in te vullen  ten laatste op woensdag 8 januari. Maar hoe sneller hoe beter. Zo kunnen we voldoende coachen voorzien! 

Startuur wedstrijd : 13u30 uur.
Aanwezig in de oefenruimte : 12u45

Wat heb je nodig :· 

  • rode en witte gordel. Rode gordel naamtekenen met alcoholstift om verlies te voorkomen (rode gordel is niet nodig voor pupillen, preminiemen)
  • geldige vergunning
  • warme trui voor over je kimono om je te verwarmen tijdens rustmomenten
  • een beetje (gezond) eten en drinken
  • wedstrijdmateriaal vanaf kadet (correcte vuistbeschermers en doorzichtig mondstuk)

Bij vragen, aarzel niet ons te contacteren.