Informatiemoment ouders 2021

Elk jaar hebben we de gewoonte om met alle ouders en de jeugdverantwoordelijke even rond tafel te zitten om alles achter en voor de schermen te bespreken. We maken van dit moment gebruik om onze visie en manier van werken te verduidelijken zodat iedereen, ook de ouders een duidelijk beeld hebben/krijgen hoe we werken en wat onze doelstellingen zijn.

Verder is het ook de moment om meer informatie en duidelijkheid te krijgen in onze club en sport.

Komt aan bod:

  • Schets van manier van werk
  • Visie jeugdwerking & club
  • Toelichting examen
  • Een woordje uitleg wedstrijden
  • Randactiviteiten
  • Clubkampioenschap & clubfeest

Dit is voor alle ouders van onze jongeren (-13 jaar). Dit gaat door tijdens de training van de jeugd op vrijdag 19 november. Dit gaat door in de polyvalente zaal of ook wel de cafetaria van de basket.

UPDATE : We verplaatsen dit moment naar een online bijeenkomst via Zoom op dinsdag 23 november. Start om 19u30. We nodigen hierbij niet alleen de ouders uit, maar de kinderen mogen deelnemen/luisteren. De URL versturen we via e-mail of kan je terugvinden in onze FB-groep.

Graag nodigen wij alle ouders uit op dit moment. Dit moment is niet alleen voor nieuwe ouders maar ook voor geroutineerde ouders.

Tot dan!