Uitnodiging clubkampioenschap 2022

Elk jaar proberen we onze jongeren een uitdaging voor te schotelen. Naar jaarlijkse gewoonte organiseren we op ZONDAG 15 MEI ons eigen clubkampioenschap.

Een clubkampioenschap heeft voor ons als voornaamste doel het seizoen in schoonheid af te sluiten maar ook om nieuwe jeugdleden of mensen die nog niet meedoen aan wedstrijden hen te laten kennismaken met het concept van wedstrijden. Het is niet ons doel om de beste te gaan zoeken maar vooral een er een fijne namiddag van te maken met mooie karate en een nieuwe ervaring voor velen.

Alles verloopt in een gemoedelijke sfeer waar we net zoals bij Jeugdoefenwedstrijden iedereen laten proeven van iets nieuws maar vooral ook ruimte laten om bij te leren. Dit niet alleen voor de kinderen maar ook voor jullie als ouders en begeleiders + scheidsrechters een leuke dag.

Daarom zouden we jullie graag willen uitnodigen om massaal deel te nemen aan dit toffe initiatief. Alle deelnemers ontvangen uiteraard ook een mooie medaille om mee te nemen naar huis.

Dit jaar hebben we iets extra in petto. We voorzien na de wedstrijd ook een gezellig samenzijn met een hapje en drankje voor alle karateka’s & hun familie. Pizza voor iedereen, whoop whoop.
Inschrijven is hierbij uiteraard ook verplicht.

Praktische informatie:

  • Wanneer: zondag 15 mei
    • Start opwarming: 13u30
    • Start wedstrijd: 14u
    • Start food & drinks: 17u
  • Waar: Sporthal Eeklo
  • Voor wie: pupillen, preminiemen & miniemen (Alle jongeren van onze jeugdwerking ongeacht de graad)
  • Wat breng je mee: witte gordel

Hoe inschrijven: dit formulier invullen voor vrijdag 6 mei.

Indien er na inschrijving geen deelname is aan het event zullen wij de forfaitaire kosten mbt eten vragen terug te betalen.