Eerste JOW van 2022-2023

Whoop whoop, want we kunnen er terug mee starten. De JOW’s. De eerste jeugdoefenwedstrijd van het seizoen doet zijn intrede. De eerste JOW gaat door in Lede. Wil je erbij zijn, schrijf je dan snel in door het formulier in te vullen voor donderdag 6 oktober.

Datum: Zaterdag 8 oktober 2022
Adres: Sporthal Ommegang – Ommeganglaan – Lede

Let op! Werkzaamheden:

Het Agentschap Wegen & Verkeer werkt momenteel aan het kruispunt ter hoogte van de sporthal te Lede. Dat is de kruising van de Hoogstraat (N442) en de Leedsesteenweg (N442) met de Ommeganglaan. De werken nemen plaats tot eind december.

Door deze werken moet het verkeer omrijden om tot aan de sporthal te geraken, maar de parking blijft WEL bereikbaar. De weg omleiding staat duidelijk aangeduid, maar voor zij die al op voorhand even zich willen informeren, op de website van wegen en verkeer kan je een plannetje vinden.

Wie kan Inschrijven? Vanaf Pupil kan je deelnemen aan deze wedstrijd.

Startuur wedstrijd : 13u30 uur.
Aanwezig in de oefenruimte in kimono: 12u45

Benodigdheden:

  • rode en witte gordel. Rode gordel naamtekenen met alcoholstift om verlies te voorkomen (rode gordel is niet nodig voor pupillen, preminiemen)
  • geldige vergunning
  • warme trui voor over je kimono om je te verwarmen tijdens rustmomenten
  • een beetje (gezond) eten en drinken
  • wedstrijdmateriaal vanaf kadet (correcte vuistbeschermers en doorzichtig mondstuk)

Als je nog vragen hebt, ben je altijd welkom!