Informatiemoment ouders start seizoen 2022-2023

Elk jaar hebben we de gewoonte om met alle ouders en de clubverantwoordelijke even rond tafel te zitten om alles achter en voor de schermen te bespreken. We maken van dit moment gebruik om onze visie en manier van werken te verduidelijken zodat iedereen, ook de ouders een duidelijk beeld hebben/krijgen hoe we werken en wat onze doelstellingen zijn.

We willen dit nu organiseren bij de start van het nieuwe seizoen met alle nieuwe ouders en alle huidige ouders. We vinden het essentieel dat ALLE ouders hierop aanwezig zijn. In een mondelinge toelichting krijg je echt een heel duidelijk beeld van onze club & sport.

Komt aan bod:

  • Schets van manier van werk
  • Visie jeugdwerking & club
  • Toelichting examen
  • Een woordje uitleg wedstrijden
  • Randactiviteiten

Dit is voor alle ouders van onze jongeren (-18 jaar). Dit gaat door tijdens de training van de jeugd op vrijdag 30 september en start om 18u (tot 19u).

Graag nodigen wij alle ouders uit op dit moment. Dit moment is niet alleen voor nieuwe ouders maar ook voor geroutineerde ouders.

Tot dan!