De laatste JOW van 2022

We smeren onze kuiten al in voor de laatste JOW van 2022.   De laatste van dit jaar, eentje om niet te missen.  We verwachten je inschrijving voor donderdag 8 december!

Een kleine briefing voor onze ouders:

  1. OPROEP : we zoeken 2 schrijvers voor deze wedstrijd!! Een paar JOW wordt er ook verwacht dat we schrijven. Geen schrijvers = geen deelname. We hopen op jullie enthousiasme om er samen een toffe dag van te maken. Graag jullie spontane reactie via e-mail.
  2. Verder willen wij vragen aan de ouders om samen plaats te nemen in de tribunes. Graag groeperen. Dit is goed voor de sfeer, voor het leuke applaus maar vooral ook een meerwaarde als wij als coach op zoek zijn naar een ouder. Dus voor de gezelligheid & het is ook praktisch.

Datum : zaterdag  10 december

Adres :

Universitair Sportcentrum Watersportlaan 3
9000 Gent

Wie kan Inschrijven :

Vanaf Pupil kan je deelnemen aan deze wedstrijd. Je kan inschrijven voor een jeugdoefenwedstrijd vanaf één jaar karate ervaring. Inschrijven is verplicht via dit formulier.

Startuur wedstrijd : 13u30 uur.

Aanwezig in de oefenruimte : 12u45

Wat heb je nodig :

•rode/gekleurde en witte gordel. Rode gordel naamtekenen met alcoholstift om verlies te voorkomen (rode gordel is niet nodig voor pupillen, preminiemen)

•geldige vergunning

•warme trui voor over je kimono om je te verwarmen tijdens rustmomenten

•een beetje (gezond) eten en drinken

•wedstrijdmateriaal vanaf kadet (correcte vuistbeschermers en doorzichtig mondstuk)