Jeugdoefenwedstrijd 6

Beste ouders, karateka’s, …

Graag nodigen we jullie uit voor de tweede jeugdoefenwedstrijd van het nieuwe jaar. Aangezien er in één weekend twee leuke wedstrijden doorgaan willen wij iedereen de kans geven om hier aan deel te nemen.

Natuurlijk moeten ook wij de juiste mensen op de juiste plaats kunnen posteren. Kan iedereen zich zo vlug mogelijk, indien mogelijk deze week,  inschrijven voor de JOW. De dag erna staan we dan terug paraat voor het Oost-Vlaams kampioenschap.

We hopen je vol enthousiasme te ontvangen op de JOW te Assenede.

Een kleine briefing voor onze ouders:

  1. We zijn ook op zoek naar 2 schrijvers. Graag aanduiden op het formulier of e-mail sturen. Teamwork makes the dream work.
  2. Verder willen wij vragen aan de ouders om samen plaats te nemen in de tribunes. Graag groeperen. Dit is goed voor de sfeer, voor het leuke applaus maar vooral ook een meerwaarde als wij als coach op zoek zijn naar een ouder. Dus voor de gezelligheid & het is ook praktisch.

Datum : zaterdag 28 januari

Adres :

Gemeentelijke sporthal, Kapellestraat 5, 9960 Assenede

Wie kan Inschrijven :

Vanaf Pupil kan je deelnemen aan deze wedstrijd. Je kan inschrijven voor een jeugdoefenwedstrijd vanaf één jaar karate ervaring (mits voldoende kennis kata & kumite). Gelieve in te schrijven via het formulier ten laatste op woensdag 25 januari.

Startuur wedstrijd : 13u30u.
Aanwezig in de oefenruimte : 12u45

Wat heb je nodig :

  • rode en witte gordel. Rode gordel naamtekenen met alcoholstift om verlies te voorkomen (rode gordel is niet nodig voor pupillen, preminiemen)
  • geldige vergunning
  • warme trui voor over je kimono om je te verwarmen tijdens rustmomenten
  • een beetje (gezond) eten en drinken
  • wedstrijdmateriaal vanaf kadet (correcte vuistbeschermers en doorzichtig mondstuk)

Bij vragen, aarzel niet ons te contacteren.