Informatiemoment ouders seizoen 2023-2024

Elk jaar hebben we de gewoonte om met alle ouders en de clubverantwoordelijke even rond tafel te zitten om alles achter en voor de schermen te bespreken. We maken van dit moment gebruik om onze visie en manier van werken te verduidelijken zodat iedereen, ook de ouders een duidelijk beeld hebben/krijgen hoe we werken en wat onze doelstellingen zijn.

We willen dit nu organiseren bij de start van het nieuwe seizoen met alle nieuwe ouders en alle huidige ouders. We vinden het essentieel dat ALLE ouders hierop aanwezig zijn. In een mondelinge toelichting krijg je echt een heel duidelijk beeld van onze club & sport. 

Komt aan bod:

  • Schets van manier van werk
  • Visie jeugdwerking & club
  • Toelichting examen
  • Een woordje uitleg wedstrijden
  • Randactiviteiten
  • Q&A

Dit gaat door tijdens de training van de jeugd op woensdag 11 oktober en start om 18u (tot 19u). Dit gaat door in de polyvalente zaal 1. (De zaal naast de informatiedesk op de benedenverdieping of de vroegere fitnessruimte)

Betaling JOW: gelieve ten laatste op dit moment het inschrijvingsgeld van de JOW te betalen aan Carla (mama van Jelena & Laura)

Graag nodigen wij alle ouders uit op dit moment. Dit moment is niet alleen voor nieuwe ouders maar ook voor geroutineerde ouders.

Tot dan!