Inschrijven jeugdoefenwedstrijden

De vakantie is jammer genoeg achter de rug, het nieuwe schooljaar is gestart en een nieuw karateseizoen is aangebroken. We beginnen weer aan een reeks fantastische jeugdoefenwedstrijden. Jullie mogen je verheugen op 8 jeugdoefenwedstrijden in totaal, altijd gezellig, heerlijke sfeer, veel kansen om  bij te leren en nieuwe mensen te leren kennen en bovenal geeft deelname aan een jeugdoefenwedstrijd meestal een stevige boost aan het zelfvertrouwen van onze kids.

Voor diegene die nog geen jeugdoefenwedstrijden meegedaan hebben, geven we graag wat meer informatie.

 • Een jeugdoefenwedstrijd (JOW) kan je beschouwen als een extra training. De nadruk ligt niet op winnen en presteren maar wel op bijleren, respect hebben voor elkaar en kameraadschap! De kinderen krijgen via de JOW’s (jeugdoefenwedstrijden) de kans om hun karate te testen met kinderen van andere clubs. Alles verloopt in een vriendschappelijke en kindvriendelijke sfeer. We zorgen ervoor dat ieder kind begeleid wordt door een coach van de club zodat alles vlotjes verloopt! We streven ernaar dat alle kinderen met een positief gevoel deelnemen aan een JOW.
 • Planning : Er zijn acht jeugdoefenwedstrijden! De planning van de JOW’s vind je ook terug op de website van Goshinkai Eeklo samen met alle andere informatie https://goshinkai.be/jeugdoefenwedstrijden/

  zaterdag 11/10/2014 13u30 Gent
  zaterdag 18/10/2014 14u00 Lede
  zaterdag 15/11/2014 14u00 Eeklo
  zaterdag 22/11/2014 13u30 Oudenaarde
  zaterdag 17/01/2015 13u30 Gent
  zaterdag 24/01/2015 14u00 Lede
  zaterdag 14/02/2015 13u30 Wachtebeke
  zaterdag 21/02/2015 14u00 Landeghem

 • Bevestiging deelname : Als jullie interesse hebben om deel te nemen aan een jeugdoefenwedstrijd is het belangrijk dat je je naam en geboortedatum doorgeeft via dit mailadres voor vrijdag 12 september. We hebben dus je bevestiging voor deelname (en 10 euro) nodig ook wanneer je pas in 2015 aan een JOW wil deelnemen. Dit is niet hetzelfde als inschrijving voor een wedstrijd. Daarvoor ontvangen jullie per wedstrijd ongeveer een weekje op voorhand een mailtje. Het gaat louter om een bevestiging van deelname in het algemeen.
 • Om te mogen deelnemen is regelmatige training vereist! Het is logisch dat je niet kan deelnemen aan wedstrijden als je onvoldoende trainingen volgt!
 • Inschrijving voor jeugdoefenwedstrijden is verplicht. Wij sturen voor iedere wedstrijd een mailtje rond en alle info wordt regelmatig op de training herhaald. Hou jullie mailbox dus in de gaten!
  Let op :Je kan enkel via mail inschrijven!
 • Kostprijs : 10 euro per deelnemer (ook als je maar aan 1 JOW kan deelnemen) te betalen ten laatste vrijdag 12 september aan Lies voor aanvang van de training.
 • Er zijn verschillende categorieën in de jeugdoefenwedstrijden ingedeeld volgens leeftijd.  De kleinste kinderen starten als pupil (geboortejaar 2008-2007-2006), gevolgd door de preminiemen (geboortejaar 2005-2004) en miniemen (geboortejaar 2003-2002).  Het vrij gevecht is pas voor onze oudere kids-generatie als kadet (geboortejaar 2001-2000) en scholier (geboortejaar 1999-1998).
 • Stiptheid : Je wordt steeds verwacht minimaal 30 minuten voor aanvang van de wedstrijd in de opwarmingsruimte te zijn (ter plaatste). Stiptheid is van groot belang. Als je niet tijdig aanwezig bent, kan je niet meer deelnemen.
 • Vervoer : het is altijd mogelijk om samen met iemand mee te rijden. Als je geen vervoer hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij zoeken dan een oplossing.
 • Benodigdheden : , witte gordel, vanaf miniem en bij echte wedstrijden rode gordel, geldige vergunning, vanaf kadet beschermstukken
 • Samengevat :naam en geboortedatum doorgeven via dit mailadres voor vrijdag 12 september als je interesse hebt om mee te doen met de JOW’s en vervolgens 10 euro te betalen aan Lies.

1533800_10152026109824300_798544637_n