Kristof kaapt Belgische titel weg

Nog maar goed en wel terug in België na een fantastisch WK (Vice-wereldkampioen voor Kristof) en Kristof kaapt de Belgische titel weg. Zondag 26 oktober ging in Braine l’Alleud het BK vanaf kadet door. Na een goed Vlaams kampioenschap mochten Elien, Wouter & Kristof naar het BK voor zowel kumite als kata. Enkel de top 8 van Vlaanderen kon zich bewijzen en strijden voor een plaatsje op het podium van het BK.  Elien en Wouter hebben knap gewerkt en toonden veel inzet en motivatie. Jammer genoeg geen podiumplaats maar wel veel voldoening en plezier, en vooral terug een ervaring rijker!

Kristof daarentegen plaatste zich voor de finale kata waar hij tot zijn eigen verbazing 3des werd en brons meenam naar huis. Bij kumite werd hij Belgisch kampioen. De combinatie van beide podia zorgt ervoor dat hij zich een jaar lang Algemeen Belgisch kampioen mag noemen. Een TOPweekje na een knap WK en BK!

Ook een dankwoordje aan Rik die zich als coach ontfermde over jong & oud!

PROFICIAT !!!

De foto’s op onze FB-page.

DSC_5591 DSC_5120 DSC_5125 DSC_5460