Organisatie JOW

Als club zijn wij een grote fan van de Jeugdoefenwedstrijden. Daarom dat wij altijd met zoveel mogelijk kinderen & jongeren hieraan proberen deel te nemen. Maar zoals iedereen ondertussen weet hangt de organisatie van de JOW’en af van verschillende vrijwilligers. Daarom hebben wij sinds een 2-tal jaar terug besloten om een JOW in Eeklo te organiseren als we hier als club allemaal kunnen achterstaan met hulp van het bestuur, lesgevers, kinderen maar vooral ook de ouders.

De afspraak die we als club hebben gemaakt naar de club toe en ook hebben besproken tijdens ons jaarlijks informatiemoment met alle ouders is dat een JOW heel fijn is om zelf te organiseren, het biedt veel voordelen omdat het lekker dicht bij huis is. De keerzijde van de medaille en de afspraak is dat er helpende handen nodig zijn om dit te organiseren.

Wij hebben enkel helpende handen nodig bij de opbouw van de zaal. Wat wil dit zeggen: klaarzetten tafels & stoelen, klaarmaken vloeren, opwarmingsruimte, … en bij het opruimen van alles. Tijdens de wedstrijden hebben we een 3-4tal personen nodig voor het afroepen en gaan halen van de kampers. Voor de rest hebben we enkel supporters nodig voor het aanmoedigen van onze kampers. (Schrijvers zijn er in principe deze keer niet nodig, let wel op: we staan hier wel genoteerd als reserve)

We starten met de opbouw om 12u
Kampers (van Eeklo) aanwezig in de opwarmingsruimte: 13u15
De wedstrijd start om 14u.

Wil je helpen dan graag een mailtje naar goshinkai.eeklo@gmail.com.

Alvast bedankt.
Het bestuur!

PS: Sfeerbeelden JOW vorig seizoen kan je hier bekijken.