Resultaten Vlaams kampioenschap

Op zondag 5 oktober vond het Vlaams kampioenschap plaats vanaf kadetten. Met vijf leden van onze club gingen we richting Kortrijk om te strijden voor de Vlaamse titels maar ook om een plaatsje te bemachtigen bij de laatste acht en zo te kunnen deelnemen aan het BK, dat doorgaat eind oktober.

Met veel inzet en enkele prachtig wedstrijden konden we tevreden terugblikken op de resultaten en groei van onze jongeren. Tibo Boelens, Wouter Van Bastelaere en Elien Woestenborgh wonnen elk enkele kampen maar mochten net niet op het podium. Afhankelijk van het aantal gewonnen kampen hopen ze uiteraard wel deel te nemen aan het Belgisch kampioenschap.

Onze senioren Kristof Vermeulen & Danny De Muynck mogen wel kampen om de medailles. Ze deden dit met verve. Danny kroonde zich tot Vlaams kampoen kata (stijloefening) en Kristof Vermeulen mocht tweemaal het podium op door brons te behalen in zowel kata als kumite (vechten).

De resultaten: klik hier
De foto’s: klik hier

DSC_4039