Verslag algemene ledenvergadering

Op vrijdag 26 september ging ons algemene ledenvergadering door. Alvast bedankt aan alle aanwezigen en de input die we hebben gekregen. Hieronder voegen wij een kort verslag toe ter opvolging. Mocht je hierover vragen hebben kan je altijd terecht bij het bestuur!

 1. Budgetplan: we hebben eind vorig seizoen een budgetplanning opgemaakt om een duidelijk overzicht te krijgen van de inkomsten en uitgaven maar ook al om in te spelen om de verlaging van subsidies die er ziet aan te komen.
  Goedkeuring = ok
  Op basis van dit plan hebben we een paar acties ondernomen:

   • Zoektocht naar sponsors
   • Inschrijven voor officiële wedstrijden wordt betalend. Hierover ontvang je later nog meer informatie!
 2. Resultaat rekeningen
  Goedkeuring = ok
 3. Herverkiezing bestuur: niemand stelde zich kandidaat en het huidige bestuur zal vol motivatie terug een termijn ingaan van 4 jaar.
  Goedkeuring = ok