Op naar nummer 2? #JOW

Na een mooie wedstrijd en met veel inzet op de eerste JOW van het seizoen nodigen we je graag uit voor de tweede jeugdoefenwedstrijd van het jaar. We hopen je vol enthousiasme te ontvangen op de JOW te Nevele.

Datum : zaterdag 16 oktober 2021

Adres : Sporthal Oostbroek Zeistraat 41 9850 Nevele

Een kleine briefing voor onze ouders:

  1. OPROEP : we zoeken 2 schrijvers voor deze wedstrijd!! Een paar JOW wordt er ook verwacht dat we schrijven. Geen schrijvers = geen deelname. We hopen op jullie enthousiasme om er samen een toffe dag van te maken. Graag jullie spontane reactie via e-mail.
  2. Verder willen wij vragen aan de ouders om samen plaats te nemen in de tribunes. Graag groeperen. Dit is goed voor de sfeer, voor het leuke applaus maar vooral ook een meerwaarde als wij als coach op zoek zijn naar een ouder. Dus voor de gezelligheid & het is ook praktisch.

Wie kan Inschrijven :

Vanaf Pupil (na 1 jaar karate) kan je deelnemen aan deze wedstrijd. Je kan inschrijven voor een jeugdoefenwedstrijd vanaf één jaar karate ervaring (mits voldoende kennis kata & kumite). Gelieve het formulier in te vullen ten laatste op donderdag 14 oktober.

Startuur wedstrijd : 14u uur
Aanwezig in de oefenruimte : 13u15

Wat heb je nodig :

  • rode en witte gordel. Rode gordel naamtekenen met alcoholstift om verlies te voorkomen (rode gordel is niet nodig voor pupillen, preminiemen)
  • geldige vergunning
  • warme trui voor over je kimono om je te verwarmen tijdens rustmomenten
  • een beetje (gezond) eten en drinken
  • wedstrijdmateriaal vanaf kadet (correcte vuistbeschermers en doorzichtig mondstuk)

Bij vragen, aarzel niet ons te contacteren.