Supporter jij mee op het komende Europees JKA kampioenschap in Gent

Of je nu wedstrijden doet of niet … maar dit jaar is er een unieke gebeurtenis in België. Namelijk het JKA Europees kampioenschap gaat door in België, namelijk Gent. Lekker dicht bij de deur, een uitstapje tijdens de paasvakantie, smullen van hoogstaande karate met Europese toplanden en supporteren voor onze eigen Belgen. Een unieke kans. De laatste keer ging het EK in Belgie door in 2014. Exact 10 jaar later krijgen we terug deze unieke kans om hier deel van uit te maken.

Als groep kunnen we genieten van 10% korting op de ticketverkoop vanaf 13 jaar tem 15 februari als w min met 15 volwassen supporters zijn. We stellen als club voor om alle tickets te bundelen.

Wil je komen supporteren?

  • vanaf 13 jaar vul dit formulier in om je ticket aan te kopen. 22,5 euro ipv 30 euro aan de kassa. Onze interne deadline om in te schrijven ligt op vrijdag 9 februari. Nadien kan je natuurlijk altijd tickets rechtstreeks kopen ook.
  • voor de jeugd 5-12 jaar is de kostprijs altijd 15 euro.

Voor de supporters vanaf 13 jaar stellen we voor om eerst te kijken wie er wil meegaan en onze aankoop te bundelen om te kunnen genieten van deze korting ( early bird & 10% extra). Nadien zal je via de club een betalingsuitnodiging krijgen.

Voor de supporters van 5 tem 12 jaar stellen we voor om rechtstreeks te betalen via https://www.jkaeurope2024.com/tickets (op die manier sparen we enkele administratieve stappen uit).